Rijkste boeken schrijvers ter wereld

Er zijn veel schrijvers die het erg goed doen. James Patterson heeft 84 miljoen dollar, Danielle Steel 35 miljoen dollar, Stephen King heeft 28 miljoen dollar, Janet Evanovich 22 miljoen dollar en Stephenie Meyer 21 miljoen dollar. Er zijn veel schrijvers die schrijven omdat zij het leuk vinden en niet zozeer voor het geld. Maar het gaat vaak over in het verdienen van geld met het schrijven van boeken. Als ze een succesvol boek hebben geschreven willen de lezers vaak meer en dan proberen ze dit en wanneer dat ook een succes is gaan ze door. Misschien was het eerst een hobby naast hun huidige baan, maar het schrijven van boeken kan nu ook fulltime worden gedaan als de andere baan wordt gestopt.

Er zijn ook schrijvers waarvan de boeken om worden gezet naar films. Hierdoor krijgen ze nog meer bekendheid en willen mensen kijken welke boeken er nog meer zijn verschenen. Ze kunnen er vaak geen genoeg van krijgen en blijven daarom wachten op steeds weer nieuwe boeken. Sommige schrijvers kunnen in korte tijd veel boeken schrijven, ze hebben veel inspiratie en hebben hun idee├źn zo op papier. Anderen doen er wat langer over. Alle schrijvers hebben zo hun eigen inspiratiebronnen. Van welke schrijver ben jij een grote fan? Zijn er al weer nieuwe boeken van verschenen? Bekijk het maar eens dan heb je waar wat moois om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>